Wat is Connect & Create?

Connect & Create is onderdeel van het spiksplinternieuwe evenement Outburst Amsterdam van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI) van de Hogeschool van Amsterdam. De speciale feestdag van de opleidingen Communicatie (CO) en Media, Informatie en Communicatie (MIC) is op 4 juli en noemen we Connect & Create.

Wat is het doel van Connect & Create?

We sluiten het studiejaar 2018-2019 af met een inspirerend evenement waar afgestudeerde communicatie- en mediatalenten de beste kant van zichzelf kunnen laten zien aan toffe bedrijven en andere belangstellenden. We willen van Connect & Create een plek maken waar het beste, mooiste, meest inspirerende en spannendste studentenwerk te zien is. Studenten van CO en MIC maken waanzinnige producten, doen interessante onderzoeken en zijn soms al lange tijd bezig met een eigen onderneming. Dat willen we zien en laten zien. Aan alle studenten, aan ouders, vrienden, maar ook aan het bedrijfsleven.

Wat is het programma van Connect & Create?

De feestdag op 4 juli bestaat uit twee activiteiten:

  1. We organiseren een mega expositie waar alle CO- en MIC-afstudeerders hun afstudeerwerk laten zien. Dat zijn er ongeveer 300, komt dat zien!
  2. Ben je afgestudeerd? Op 4 juli ontvang je ook je diploma. Dat zijn twee vliegen in één klap want op deze manier kun je de gasten die je meeneemt naar de diplomering ook jouw werk of dat van andere studenten laten zien en ze op de expositie verder kennis laten maken met de media- en communicatiewereld.

Kijk voor het blokkenschema van het evenement op https://outburst.amsterdam.

Waarom komen bedrijven naar Connect & Create?

Om jou te ontmoeten! Voor bedrijven is Connect & Create de ideale gelegenheid om in contact te komen met talentvolle studenten. Laat zien wat je kunt en wie weet word je gescout voor een werkplek of een stage!